torstai 30. lokakuuta 2014

Futispäivä



 Meidän joukkueen nimi oli 4A United. Ensin pelasivat tytöt ja sitten pojat. Sinä päivänä oli erittäin kaunis ilma. Ensimmäisessä pelissä pelasimme 4B:tä vastaan. Mutta valitettavasti hävisimme 8-4. Se oli noloa. Puolen tunnin päästä pelasimme 4C:tä vastaan, voitimme heidät murskavoitolla 12-2. Sen jälkeen me menimme syömään koululle. Viimeinen peli oli 5A vastaan, hävisimme 7-1.

Ronja ja Iida
Päivämäärä: 17.9.2014



Otto torjui ja päästi maaleja. Rökitimme 4B:n 5-1. Matias teki kolme maalia, Antonin teki yhden maalin ja Kimi teki yhden maalin. Aada teki 5A:ta vastaan maalin tyttöjen pelissä.

Otto, Antonin & Jami


Pelasimme kolme peliä Vuornmäen koulun kentällä. Joukkueemme nimi oli 4A United. Pelasimme 4B:tä, 4C:tä ja 5A:ta vastaan. Oli hauska ja kuuma päivä. Hävisimme 4C:tä ja 5A:ta vastaan, mutta voitimme 4B:n. Jatkossa toivoisimme voittavamme kaikki pelit 10-0 meille. Raskasta oli :()

KIMI    XD    WILMER



Olimme Vuorenmäern koulun jalkapallokentällä pelipäivää viettämässä 17.9.2014. Me hävisimme 4C -luokalle, koska he olivat parempia. Voitimme 4B -luokan, vaikka useat 4B -luokakkalaiset olivat kehuskelleet voittavansa meidät helposti, mutta voitimme heidät. Pelasimme Vuorenmäen koulun kentällä. Joukkueemme nimi oli 4A United.

Aleksi ja Nikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti